Wij zijn er om uw op weg te helpen

Als beleggingsmaatschappij in onroerende zaken zijn wij zeer actief in de regio Rotterdam e.o. Derhalve zijn wij zeer geïnteresseerd in het aankopen van onroerende zaken. Wij denken aan objecten als:

  • beleggingspanden,
  • woningen,
  • appartement complexen,
  • winkelruimtes
  • en kantoorruimtes.

Indien uw verkoop van onroerende zaken overweegt zouden wij graag met u hierover van gedachten wisselen. Mocht u hier belangstelling in hebben dan zouden we het op prijs stellen als u hierover contact met ons opneemt. Dit kan per email, per post of telefonisch. Wij zullen dit uiteraard uitermate discreet behandelen.

Bel 010 436 36 48 en doe direct zaken met Cosby Vastgoed Aankoop

Of stuur een mail voor meer info.
MAIL ONS

Cosby Vastgoed. Uw partner!

Wij bieden het volgende; Aankoop, verkoop en verhuur. Uitstekende kennis van de markt. Vlotte en professionele afwikkeling. Neem vrijblijvend contact op of bekijk het actuele aan bod.

Investeringen en partnerships

Wij zijn altijd op zoek naar: Verhuurde en/of lege woningen, Hele panden, appartement-complexen. Winkel- en kantoorpanden in Rotterdam e.o.Aarzel niet, wij berekenen een hoge aanbrengprovisie!

Aantrekkelijke aanbreng provisie!

Wij belonen u voor: Kwaliteit, Courantie en Regelmaat. Alle aanbreng wordt snel en vakkundig beoordeeltdoor onze medewerkers.